Testimoniale

Home » Testimoniale

Credem in protejarea intimitatii clientilor nostri

Si ca rasplata suntem apreciati de acestia pentru calitatea serviciile noastre personalizate, pentru calmul de care dam dovada si in cele mai tensionate momente si nu in ultimul rand pentru capacitatea noastra de a stabili relatii avantajoase cu cei mai buni furnizori.

O nunta fara griji in Romania

Pe parcursul intregii organizari, prietenii si familia au remarcat cat de calma si fara stres am fost, iar acest lucru il datorez in totalitate echipei Duet Luxe. Nunta noastra a fost un vis frumos care a devenit realitate.
Ii recomandam cu drag.

Roxana & Daniel

O nunta perfecta pe plaja in Grecia

Am dori sa recomandam echipa Duet Luxe tuturor cuplurilor care doresc sa se casatoreasca in Grecia. Un serviciu impecabil, peste asteptarile noastre. Initial, am avut indoieli cu privire la o nunta departe de tara noastra, insa ne-am bazat pe o echipa profesionista, asa cum este Duet Luxe, si a fost cea mai buna decizie. Va multumim inca o data pentru toata munca depusa.

Nicoleta & David

O echipa fantastica pentru nunta noastra in Italia

Multumim echipei Duet Luxe pentru organizarea perfecta a nuntii noastre! De la ceremonie, la mancarea rafinata si serviciile fantastice pana la decorul romantic de poveste. O echipa de profesionisti care au inteles exact ceea ce ne dorim. Nu am fi putut planifica nunta noastra de vis in Italia fara ajutorul echipei Duet Luxe!
Va multumim !!!

Valentina & Robert

follow us
contact

0040 791 275 857
Romania – Bucuresti

×