Despre noi

Home » Despre noi
Serena
Belle
DP
Alves
Atelier

Bine ati venit la DUET LUXE
Tu visezi la un eveniment perfect, noi il vom planifica si organiza cat sa traducem rafinamentul prin fiecare detaliu
Un eveniment ca un duet intre vis si realitate

Planificam si organizam nunti si evenimente:

in Romania, de la plajele Marii Neagre pana la fermecatoarele castele din Transilvania,

in Grecia, de la romantismul din Santorini la aroma italiana din Rodos, de la plajele caraibiene din Creta la noptile albe din Mykonos, fiecare dintre cele 227 de insule grecesti este unica in felul sau,

in Italia, din Toscana, Florenta, la faimoasele lacuri italiene, Venetia, Roma, Riviera italiana, Coasta Amalfi si pana in Capri,

in Spania, de la Costa Brava la Pirinei, la sudul Spaniei,  pana la Insulele Canare si Baleare, precum si alte destinatii din Europa si din intreaga lume, cum ar fi destinatiile exotice Maldive, Bali, Safari in Tanzania, Dubai si America Latina: Mexic, Cuba, Peru, Argentina

Suntem designerul unui eveniment high class, unde rigorile rafinamentului intalnesc emotia,
unde dorinte diferite isi gasesc formula comuna si devin elemente definitorii pentru un
eveniment autentic si stylish.

Iti punem la dispoziție expertiza acumulata in peste 10 ani in organizarea si planificarea evenimentelor in Romania si in strainatate, in care ne-am perfectionat abilitatile de a dezvolta estetica perfecta, in care am identificat furnizorii și partenerii potriviti pentru a seta un standard inalt si garantia unui eveniment reusit.

Povestea evenimentului tau va fi orechestrata de o echipa de specialisti, care au impletit pasiunea pentru ceremonii ale frumosului, calatorii, moda și gastronomie cu abilitatile de planificare și organizare.

Expertul evenimentului tau

Eu sunt Adriana Mosiu, designer de evenimente și curator de nunți.

Te invit să discutăm despre evenimentul tău! Dacă accepți, vei descoperi din primele minute că îți citesc gândurile. Dar, de fapt, este intuiția mea formată în mai bine de zece ani în care am organizat și planificat sute de evenimente în întreaga lume, de la evenimente corporate sau gale de mare amploare până la concerte și nunți selecte, de toate dimensiunile.

Am folosit excelența și estetica autentică ca rezultate și ca formă de recomandare, astfel că orice eveniment important pentru clienți a devenit parte din povestea mea și mi-am dorit să fie fără imperfecțiuni.

În urmă cu câțiva ani, am realizat că m-am îndrăgostit iremediabil de punerea în scenă a nunților, unde coordonarea lor implică spiritul meu analitic, obsedat de detalii și dorința de a crea o expoziție a frumosului și a emoțiilor autentice, pentru a obține evenimente-signature și experiențe unice în orice colț al lumii.

Un eveniment perfect este rezultatul colaborativ dintre tine, echipa mea și cu mine! Tu vii cu dorințele, noi ne asigurăm că le materializăm într-o experiență de nuntă incredibilă, absolut distinctă, cu care noi să ne lăudăm și pe tine să te surprindă.

follow us
contact

0040 791 275 857
Romania – Bucuresti

×