Despre noi

Home » Despre noi
Serena
Belle
DP
Alves
Atelier

Bine ati venit la DUET LUXE
Suntem o agentie de tip boutique specializata in evenimente si nunti rafinate in Romania, Grecia, Italia, Spania, precum si in alte destinatii din Europa si din intreaga lume.

Planificam si organizam nunti si evenimente:

in Romania, de la plajele Marii Neagre pana la fermecatoarele castele din Transilvania,

in Grecia, de la romantismul din Santorini la aroma italiana din Rodos, de la plajele caraibiene din Creta la noptile albe din Mykonos, fiecare dintre cele 227 de insule grecesti este unica in felul sau,

in Italia, din Toscana, Florenta, la faimoasele lacuri italiene, Venetia, Roma, Riviera italiana, Coasta Amalfi si pana in Capri,

in Spania, de la Costa Brava la Pirinei, la sudul Spaniei,  pana la Insulele Canare si Baleare, precum si alte destinatii din Europa si din intreaga lume, cum ar fi destinatiile exotice Maldive, Bali, Safari in Tanzania, Dubai si America Latina: Mexic, Cuba, Peru, Argentina

Scopul nostru este de a face ca experienta organizarii evenimentului vostru sa fie fara efort. Va asistam la fiecare pas, astfel incat sa va puteti bucura pe deplin de fiecare moment, avand garantia ca echipa noastra este intotdeauna disponibila sa va ofere sprijin si indrumare.

Am lucrat ani de zile pentru a ne perfectiona abilitatile, pentru a ne dezvolta estetica si pentru a cauta furnizorii care sa se ridice la nivelul profesionalismului nostru, al standardelor noastre inalte si al entuziasmului nostru.

Am impletit pasiunea noastra pentru nunti, calatorii, moda si gastronomie cu abilitatile noastre de planificare, pentru a va insoti in cele mai spectaculoase destinatii.
Va ajutam sa gasiti locul perfect si sa cream impreuna experiente unice si de neuitat.

Timp de mai bine de zece ani am profesat in domeniul organizarii de evenimente in intreaga lume – de la evenimente corporate sau gale de mare amploare pana la concerte. In urma cu cativa ani, am inceput sa coordonez nunti si m-am indragostit de frumusetea si unicitatea lor, de trairea si emotia autentica a acestor evenimente irepetabile.

Imi place sa vad un Duet de indragostiti carora sa le creez nunta care le spune povestea.

Cu experienta internationala in managementul evenimentelor si in industria nuntilor, stapanesc fiecare provocare cu pasiune si profesionalism, pana la cel mai mic detaliu.

Imi place sa am o comunicare armonioasa si atenta cu fiecare dintre cuplurile noastre de miri si clienti, multumirea lor si nota personala a fiecaruia fiind prioritatea mea.

Astept cu nerabdare sa ne cunoastem si sa cream momente de neuitat impreuna.

Yes, I DUET!

Adriana Mosiu

follow us
contact

0040 791 275 857
Romania – Bucuresti